Manifest on Tour

Datum: Tis 24/10 2017
Kostnad: 0 Riksdaler

Manifest on Tour är tillbaka! Och som vanligt bjuder vi in till eftermiddag med seminarium i källaren som avslutas med en smärre festival med fem akter när de oberoende musikbolagen kommer på traditionsenligt besök.

Syftet med Manifest on Tour är att erbjuda musiker, artister och flera en möjlighet att få större kunskap inom branschen och att knyta nya kontakter. Alla är välkomna!

I panelen: Ellinor Borggren, Nils Hector, Joppe Pihlgren &
Karolina Stenström

Cirkatider för kvällen:
18:00 – 21:00 Panelsamtal
21:00 – 00:00 Live

Elephant Lake
Elephant Lake är ett indierockband från Växjö med fäbless för synthar i alla dess former. Soundet tar avstamp i band som MGMT, Yazoo, Depeche Mode, New Order med flera och musiken sträcker sig över ett brett spektrum från den djupaste mollsvärta till sprudlande och euforisk synthpop.

facebook.com/elephantlake

Lisa Bouvier
Lisa Bouvier har kommit tillbaka till Sverige efter många år som internationellt turnerande musiker i banden The Flatmates och The Proctors men inte minst som egen artist. Nu bor hon i Karlshamn och skriver poplåtar om feminism, psykisk ohälsa och systraskap.

patreon.com/lisabouvier

Reptile Tongue
Reptile Tongue är en power-trio från Oskarshamn som spelar High’Energy’rock’n’roll, med galet driv och pepp. Singeln “BoogieTrain” släpptes i början av sommaren och både låten och den tillhörande musikvideon har fått ett varmt mottagande. Men det är live på scen som de trivs bäst!

Processen & Julia Nilsson
Inställt och ersatt av:

Justine Her
“Tidigare i år släppte Justine Her debutsingeln ”My Dear” och HYMN-redaktionen fick genast en ny favorit. Låten är drömskt producerad av Justine själv och Anton Engdahl, och tillsammans har de fångat en dramatisk och överväldigande känsla. I centrum står Justines röst som äger naturens okuvade kraft. Närvaron är total.

Nu har låten fått en video signerad Gothenburg Sessions och produktionen fångar låtens dramatiska ådra perfekt.”
– HYMN 31 aug 2017

Basement Bout
Garage möter indie hos Basement Bout som tillsammans levererar lika delar ösig som skränig härlig rock! Bakom namnet hittar vi växjöbördiga Sebastian Kömmits, Eric Frogemar, Olle Drugge och Anton Hedvall. Nyss släppte de sin singel “Facelift” som ni lyssnar på med spelaren nedan:

Varmt välkomna!