Bam Bam Club: Eek-A-Mouse (JAM)▀

Datum: Fre 18/08 2017
Kostnad: 225 Riksdaler

OSANNOLIKT nog lyckas Bam Bam Club återigen lösa en sagolik, ja nästan overklig, bokning!

Dörrar 21. På scen 22. Separat spelning. Förköpsbiljetterna är slutsålda, men precis innan konsert, kl 21.50, släpper vi ytterligare ett litet antal biljetter i dörren.

Vanliga dödliga dansgäster släpps ner i källaren omgående efter konserten, runt elvasnåret. Från och med 23 kostar det 100 kr för alla anländande gäster.

Eek-A-Mouse
Med namnet Ripton Hylton i passet, lyckades få dancehall-besökarna euforiska redan 1979 med första singeln, Joe Gibbs-produktionen, “Once a virgin”. Redan då var det svårt att föreställa sig någon som inte direkt fascinerades av hans nasala röst och “biddy beng-beng, biddy meng-meng”-scat. Och så är det än idag! Den udda sångstilen särskiljer Eek-A-Mouse från övriga av genrens storheter. Han påminner varken om en vindlande toastare såsom U-Roy eller en tidig dancehall-DJ som exempelvis Yellowman. Sedan är det kvalitén på hans musik och melodier som gör att han fortfarande – nästan 40 år efter debutsingeln – ger över 200 konserter per år. Eek-A-Mouse har ett pärlband av hits och odödliga klassiker som han framför med glöd och humor!

Med sig på scen denna kväll har Eek-A-Mouse Selecta Badejo.

För info om kvällens djs – se separat event.

Varmt välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu