Eskalator

Datum: Fre 08/06 2007
Kostnad: 100 Riksdaler

Eskalator från Stockholm spelar jamaikansk ska (även kallad första vågens ska) med texter på svenska och sextiotalssound. Bandet som bildades 1999, som en trio för att spela ett par skalåtar på en skolfest, har kommit att bli ett av landets ledande och mest uppskattade skaband med inte mindre än tio medlemmar.
Den som vill kan ju misstänka att bandet redan för fyra år sedan, när man gav ut albumet “Eskalator Deluxe” börjat sikta och ladda inför på kvällens splelning. Annars kan man bara nöja sig med att konstatera att det kommer att bli ett hejdundrande danskalas i skön baktakt, för såväl gammal som ung, bonde som kung.
Den Skandinavienturné som bandet befinner sig på är uppföljningen av den nya skivan “På Dödligt Allvar med Eskalator” som släpptes 28 April.

www.eskalator.net
www.myspace.com/eskalator

Mannen som opererar in både rock, pop, soul och hiphop i kvällens pumpande jamaicahjärta är ingen mindre än DJ DR COLTELLO. Blandat o gött på dansbanan med andra ord!

Fler grammofonspelande ungdomar kommer slita vid skivtallrikarna (jag vet bara inte vilka eller var). Kom och se själv för hundan!