Bam Bam Club: Kiihjano + Carolynn

Datum: Fre 28/07 2017
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr från kl 22.

Bam Bam är tillbaka för att bjuda fest för alla som älskar reggae, dancehall och annan rytmisk modern dansmusik. Och om du råkar vara sådan som inte gör det innan kvällens början kan vi i princip garantera att du efter ett par timmar på dansgolvet är omvänd!

Som alltid är det Bam Bams egen ciceron och resident dj Selecta Don Simon som värmer upp källaren redan från 21.30. Framåt midnatt intar så kvällens artist scenen..

Carolynn
Carolynn är en självständig och stark artist, som med sina texter vill höja och stärka kvinnor. Ursprungligen från Stockholm men numera bosatt i Norrköping där hon jobbar tillsammans med Producent teamet No Faces och på sin debut-ep “Tropical Vibes” där popmelodier och dansant reggaeton blandas med svängig dancehall. Med sin starka soulröst och stora scenvana märks både live och i produktionerna. Eller som hon själv säger: “Musiken är ett språk som alla kan förstå”

Carolynn är just nu aktuell med Singeln ”Farlig” som ges ut av Unity Yard/Playground Music.

Kiihjano
Med hela tre Ep:s och flera starka singlar i bagaget är Kiihjano en scenvan artist som tidigare spelat på många olika håll i så väl Sverige som Norge, Grekland och Thailand. Efter en lyckad Svensk sommarturné med Ep:n “Vägen Fram” innehållande låtar som “En Plats och “Abstinens” samt “Vakna” har Kiihjano gjort ett starkt intryck på den Svenska musikscenen. Mest känd är Kiihjano för sina live-shower som sällan lämnar någon stilla på dansgolvet! Otrolig energi och glada människor blir alltid resultatet. 2017 har blivit ett händelserikt år med nytt material och internationella samarbeten. Fredag 9:e Juni släpptes nya singeln “Medicinman” som spås att bli en av sommarens hitlåtar.

Välkomna!