Juvelen

Datum: Fre 11/05 2007
Kostnad: 100 Riksdaler

Juvelen är enmanspojkbandet och det nya svarta, om man får tro hans myspace. Juvelen föddes för två år sedan efter ruinerna av kompromisser och slöseri med tid i andra band. Live är Juvelen dans, svett och Princevibbar – det är musik från hjärtat, sjungna från höften.

Under hösten har Juvelen blivit ett internetfenomen med tiotusentals uppspelningar på sin myspace-sida. Han har fått artiklar i Rodeo, Nöjesguiden, Metro, Ondskan och flera andra tidningar utan att ens haft en skiva ute.

Nu är han signad till Hybris och släppte en EP i Januari. Juvelen gjorde en uppmärksammad spelning på P3 Guldgalan som årets nykomling.

Gör som fler än 100.000 andra redan gjort och smit in på www.myspace.com/juvelen och lyssna på Juvelens klockrena enmannadiscohits.

Dj-paret Fästlaget med Christoffer Dominique i spetsen kommer blanda upp kvällen med en oväntad musikdiet på soul-, afro-, disko och popgodingar.

I Kungasalen samma kväll kommer dj Moogle bjuda en mer taktfast diet. Han säger själv att han inleder med mjukare breakbeat för att sedan glida över till lite tuffare drum n´bass.