Musikhjälpen de luxe 2016

Datum: Sön 18/12 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Dörrar 20, 21 år från kl 22, 100 kr från kl 23.

Kvällen inleds med skridsko-disko i regi av Växjö Roller Derby (se separat punkt). När lagmedlemmarna vid 22-tiden snörat av sig hjulen stannar de kvar som värdar och dansare, samtidigt som festen går in i ett nytt skede: Musikhjälpen de luxe!

Denna kväll kommer vi att på olika sätt försöka locka av er så mycket pengar till Musikhjälpen som vi bara kan. Som vanligt tänker ni väl då? Men nej – i afton går vi minst ett steg längre i jakten på era glimmande små vänner. Och när vi lurat pengarna av er lägger vi själva lika mycket till!

Här är vår digitala bössa:
Musikhjälpen de luxe. Denna kan användas såväl från Sandgärdsgatan 17 som i Kalmar sund, eller.. låt säga Södra Ishavet.

Alltså i klarspråk: Oavsett du besöker oss eller ej kan du genom länken ovan lägga en slant till insamlingen. När vi söndag morgon räknat gåvorna DUBBLERAR Kafé de luxe summan. Alltså ger varje krona ni skänker två kronor till musikhjälpen och den ack så viktiga kampen för barns rätt till skolgång i krig!

Dessutom har vår FINA personal beslutat sig för att skänka sin dricks till insamlingen! Så att även pengar ni lägger i dricks under kvällen dubbleras och hamnar hos Musikhjälpen.

Vi drygar ut kassan ytterligare genom att fullkomligt bryta mot vårt vanliga anti-önskningsreglemente och låta er önska låtar hos alla kvällens dj’s – dock i betydligt mer begränsad omfattning i finrummet där bara vinylskivor spelas. Och priset? Ocker handlar det om – minst 100 kr för att önska en låt. Vilket innebär att 200 kr går till Musikhjälpen. Bara visa upp din gröna swish-skärm för våra dj’s, så spelar de din låt! Med reservation för att inte alla låtar hinner spelas innan stängning.

Gillestugan: DJ Heavenly Hampus
Drottningen Konungen fick ställa in pga deltagande i (bortglömd) tidig söndagsjakt. Istället hoppar Heavenly Hampus in, laddad till tänderna med disco, soul, pop och en hel del elektroniskt. Förutom detta spelar han precis de ÖNSKELÅTAR ni köper!

Finrummets Vinylbar: Cicki Frogemar
Lyssna till Cickis musikaliska kärleksförklaring till guldårens rockikoner såsom Rolling Stones & David Bowie. Välj bland de låtar hon har med sig, betala 100 pix och önska!

Vardagsrummet: Dj Olala
Olala mixar i vanlig ordning brett och smalt, gammalt och nytt och toppar förstås det hela med just dina önskelåtar.

Kom och slösa med oss!