Bam Bam Club no 3: Lion heart (GMB) + Mana Blazer

Datum: Lör 31/12 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 22. För att skapa en maxad och tajt stämning flyttar vi denna kväll upp hela festen med dansgolv och allt till vårt kära vardagsrum! Dj’s från ca 22.30 och liveartister 23.30.

Höstens succékoncept Bam Bam Club är tillbaka för att bjuda en sista galen helkväll av reggae, dancehall, afrobeats och andra rytmer där alla tre gästande artister på ett eller annat sett har koppling till BIG TYMZ Entertainment i Malmö:

Lion Heart (GAM)
Den senaste snackisen i Gambia är reggae/dancehall/afro-artisten Lion Heart. På senare tid har han jobbat med diverse europeiska artister och producenter. Ett unikt stopp gör han i Växjö och vi får chansen att se en artist som spås en framgångsrik karriär.

Mana Blazer
Mana Blazer är född i Sierra Leone och har pysslat med musik sedan barnsben. För några år sedan flyttade han till Malmö och blev medlem i ovan nämnda kollektiv. Mana Blazer är en energifylld talang som vet hur man ska underhålla en publik!

DJ BoboKarim
BoboKarim började dj:a i Danmark på 90-talet och har sedan dess både gästat och styrt upp många klubbar i Sverige och Danmark. Sedan flera år tillbaka leder BoboKarim BIG TYMZ Entertainment – samma kollektiv som kvällens bägge liveakter är med i.

Selecta Don Simon
Mellan varven spisar Bam Bam Clubs resident dj baktakter så att taket gungar!

Välkomna!