Mojomatics

Datum: Lör 24/03 2007
Kostnad: 90 Riksdaler

Tro det eller ej men denna kväll kan du uppleva äkta italiensk livemusik på Kafé de luxe. Och det handlar varken om smörsång eller nittiotalsdisko. Trots att orkestern bara har två medlemmar lyckas Mojomatics skapa en svängig femtitalsdoftande garagerock n´roll som med gitarr, trummor, sång och skrikande munspel. Lyssna in dej på www.myspace.com/themojomatics eller kika in på den fina officiella hemsidan www.mojomatics.com

Markus är den glade mannen bakom ett flertal framgånsrika liveklubbar i Göteborg (bla pirates). Redan på nittonhundratalet gav sig Markus på det ovanliga punkrocks-dj-yrket, och lyckades vända upp och ner på både en och två ungdomsfester. Snart märkte han dock att det blev ännu roligare när man upp blandade punklåtarna med annat örongodis. Och det han lovar oss denna kväll är inget annat än vilda kast mellan rock n´roll, 90-talsbritpop, rockabilly.

Uppe i bistron spinner Lucky Man loss lite mer tillbakalutade baktakter blandat med enstaka chill-outlåtar från bangladesh.