Pluxus

Datum: Fre 02/03 2007
Kostnad: 90 Riksdaler

Texten nedan är snodd från www.luger.se:

“Pluxus började sin karriär under slutet av 90-talet då de släppte genre-omtumlande “Fas 2”. Med låttitlar som “Molltolerans”, “Rödval Blåval” och “Agent Tangent” och ett skivbolag i samma storlek som ett mindre rike befinner sig enväldeshärskarna Pluxus alltid i en aktiv fas.
De tre herrarna som utgör bandet har på senaste skivan “Solid State” som släpptes i slutet av november 2006 lyckats vrida sig ur det tokcharmiga facket de tidigare befunnit sig i och visar nu en mörkare, mer vrång och danslysten sida. Med frasiga, knirrande och knarrande ljud lyckas Pluxus kombinera sin omisskänneliga känsla för melodier med en Autechre-ådra där de nya låtarna handlar mer om rytmer än de någonsin gjort tidigare.
Hemsida: www.pluxemburg.com/pluxus

Kvällens djs går under de ståtliga namnen Kalle och Martin. Dessa två gentlemän kommer att bjuda ett varierat smörgåsbord av blipblop-, electro- och popbitar.

I kungasalen härskar Karla över grammofonen, så det blir nog den sedvanliga, högoktaniga mixen av rock n’ roll, punk och Ulf Lundell.