Dj AlfonS

Datum: Sön 22/05 2016
Kostnad: 120 Riksdaler

från kl 22 tar vi entré till hela huset.

Underjordiska Dansbanan: Dj AlfonS
Efter kvällens konserter tar Dj Alfons plats vid spakarna igen. Det var som alltid alldeles för länge sedan som vi senast – enligt AlfonS motto – fick dansa som om ingen såg oss. Men nu är det alltså dags igen! Gammalt och nytt – hippt och bortglömt – ja, allt som får oss att sväva fram över dansbanan bjuder vår entertainer utan minsta tecken på skam! Fåglarna har viskat om en celeber gäst denna kväll, men lita aldrig på en fågel om våren, som man säger.

Gräddhyllans Vinylbar: Prince & friends
Kvällens dj-par tillika Princefans Jocke Wallgren och Fredrik Norberg har så här en månad efter legendarens död laddat backarna med vinyl kopplad till den lille lilaklädde mannen med klackar. Så kom och digga till musik med Prince, Vanity 6, Sheila E, The Time, Prince, Wendy & Lisa, Bangles, Prince, Jill Jones, Apollonia 6, Chaka Khan, André Cymone och Prince m.fl.

Bar de luxe: The Name Dropping Pors Felt Sisters
Stadens musikälskande systrar inleder i källaren, och flyttar upp till baren runt midnatt. Denna kväll har de inte skämt bort oss med den mängd bandnamn vi är vana vid, men musikaliskt sett är det pop med sound av i 70- 80- och 90-tal som bjuds. Vänta dej inte lättsmält utan finsmakarmusik!

Välkommen!