Uma Thurman

Datum: Sön 14/02 2016
Kostnad: 120 Riksdaler

Från kl 22 kostar det en Astrid & en Garbo att stiga på i stugan. Till källaren och den tudelade blueskonserten med Sture Elldin välkomnas spisande och bargäster efter det inledande setet, ca 22.30.

Kvällens dj’s är följande:

Underjordiska Dansbanan: Uma Thurman
Nej, det är inte den där Uma Thurman som spelar skivor. Alltså hon som framträdde i fräsiga filmer och var allmänt populär. Nej, detta är den växjöbördiga dj-duon Uma Thurman som är mer poppis just nu än någonsin förut!
De båda damerna bakom namnet utlovar bl.a. musik av C2C, Moby, Movits!, Grammatik, Luis Prima & Dan Hartman. Säger detta dej något sluta läsa nu, till övriga kan vi avslöja att det handlar om alternativ populärmusik från tiotalet – med stickspår i tid och rum!

Gräddhyllans Vinylbar: Sir Alan & fru von Maydell
Efter långt uppehåll är äntligen denna klassiska vinyl-dj-duo tillbaka från London/Villtofta! I vanlig ordning är det sir Alan som sköter tekniken medan fru Maydell eggar publiken, samlar in låtönskemål och håller stämningen på topp. Musiken som spelas är soul, funk, motown & disco i synnerhet från sjuttiotalet, så yva upp dina polisonger, på med .

Bar de luxe: Bröderna Janssons Rockparty
När bröderna Janssons hårfagra skallar slås samman en kväll blir resultatet ren och pur rockmusik. Gammalt (70-tal) och nytt (80-tal) blandas med en del hypermoderna låtar (2000-tal). Så ta din bästa luftgitarr under armen och kasta dej ner till oss!

Välkomna så inutta!