(the return of) AlfonS

Datum: Sön 07/02 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Från kl 22 tar vi 100 kr entré till hela stugan, vilket inkluderar spelningen med Rotten Mind kl 23.30. För att vara med när Asta Kask spelar kl 22 krävs dock separat biljett. Mer info om de båda spelningarna finns HÄR.

Underjordiska Dansbanan: (the return of) Dj AlfonS
Det var alldeles för länge sedan dj AlfonS frälste dansgolvet med sina oemotståndliga hits, men denna kväll är han tillbaka! Men nu är det alltså dags igen att följa AlfonS slagord och dansa som om ingen såg oss! Gammalt och nytt – hippt och bortglömt – ja, allt som får oss att sväva fram över dansbanan bjuder oss denne entertainer!

Gräddhyllans Vinylbar: Emma från Ön & Norrlands-Felix
Från den långa ön i havet kommer musikälskaren Emma för att servera oss vågornas rytmer och saltstänkta toner. Rock av följande slag: folk, garage, psyk & kraut blandas med influenser i stunden!
Denna kväll har Emma fått förstärkning av Felix som för länge sedan tog moppen från Norrland till Småland men först denna kväll gör premiär vid vår grammofon!

Bar de luxe: Rödskägg & Rödtott
Den alltigenom röda dj-duon inleder kvällen i källaren genom att spela punkrock och relaterat stök inför de båda spelningarna. Så kring tolvslaget tar de resediskoteket med en våning upp och vidgar samtidigt musiken till att innefatta progg, hårdrock och visrock.

Missa inte denna fest, vänner!