Dr Gingerlicious & Persiens Prins

Datum: Sön 17/01 2016
Kostnad: 100 Riksdaler

Även denna kväll gör vi ett undantag från vår stängning och öppnar upp Gräddhyllan & källaren mellan 21 och 03 för enklare matservering (ej bordsbokning) och dans. För mognare ungdom blir detta en riktigt nostalgisk upplevelse: Det var ju så här Kafé de luxe var de första åren – 2005-2008!
100 kr från kl 22.

Underjordiska Dansbanan: Dr Gingerlicious & Persiens Prins
Nej, Dr Gingerlicious har inte svikit Baron Behnam. Den sistnämnde har istället tagit steget in i en ny dj-skepnad. Som Persiens Prins utlovar han mer orientalisk inspiration både stil- och musikmässigt. Annars är det precis samma trygga par som intar dj-båset. I egenskap av finsmakare vad gäller såväl ljudkvalitet som restaurangservice ger de dej nyckeln till din lördagsextas. De kommer denna kväll att skämma bort oss med finaste rock, pop, hiphop, balkan, orient – ja, i princip exakt den musikaliska spis man behöver en lördag mitt i januari!

Gräddhyllans Vinylbar: Sotarns Country
Räkna kallt med extra ös i Vinylbaren denna kväll. Som nämnt ovan bjuder denna helg på en smärre tidsresa för Kafé de luxe-nostalgikern. Därför känns det extra fint att kvällens vinyl-dj är av det gamla gardet – en sann stamgäst sedan dagarna vi öppnade portarna till vårt älskade nöjeskvarter. Joen har sedan denna tid förärat oss besök otaliga kvällar, alltid elegant klädd och kammad – i en stil som speglar just musiken han ämnar bjuda oss: Amerikansk originalcountry från svunna tider!

Välkomna!