Stand up: En slapp timme med Simon Gärdenfors

Datum: Lör 02/01 2016
Kostnad: 150 Riksdaler

Strunta i nyårskonserten, nyårslöftet eller rentav nyårsbadet. Det är Nyårsstand-up som gäller! Vi öppnar dörrarna kl 20.30, och 21 står Simon Gärdenfors på scen. Separat arrangemang med FÖRKÖPSPLÅTAR som är ute inom kort. Vi kommer även vid slutsålt förköp släppa ett antal biljetter i dörren, precis innan showen sätter igång. Sittplatser av blandad komfort.

EN SLAPP TIMME
Simon Gärdenfors’ första standup-special. Vid premiären tidigare i höst i Göteborg sålde han fulla hus tre gånger om! Hinkvis med trams, lösa provokationer och en hel del skämt kommer att kastas rakt i ansiktet på publiken i hela 60 minuter.

Simon Gärdenfors’ standup har beskrivits som gränslös, avslappnad och väldigt kul. Det bjuds på tramsiga skämt om känsliga ämnen, men med mer finess och intelligens än vad folk är vana vid i vulgärsammanhang. Tidigare har ni kunnat se Simon köra standup över hela landet på klubbar som på RAW Comedy, Norra Brunn och Oslipat.

Simon Gärdenfors är inte bara komiker utan en underhållare ni tidigare kanske noterat i fenomen som “Far & Son”, “Las Palmas”, “Galago”, “ZTV”, “P3”, “Arkiv Samtal” och i höst även med Samhällsjudo på “TV4”.

“En av Sveriges roligaste”
– Kristoffer Appelquist

“Lika skojigt som anarkistiskt”
– Fredrik Strage

Efter showen välkomnas besökare att stanna och dansa kvällen lång!