Ambush

Datum: Lör 12/12 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 22. Ambush på scen 23.30.

Ambush släppte alldeles nyligen det fantistiska albumet Desecreator. Nu ska vi alla få njuta låtarna alldeles livs levande! Vi säger inte mer, utan lägg bara örat mot datan, tryck på spelaren nedan och njut!

DJ-Bröderna Jansson bygger mellan 22 och 23.30 upp stämningen i källaren med klassiska heavey metallåtar!

Efter urladdningen på scen beger sig hela bandet en våning upp för att förvandla Gräddhyllan från finkrog till Heavey Metal Vinyl Mania! De kommer att turas om att varva sina favoritskivor på grammofonerna, så räkna med råa riff, tunga solon och skön kastratsång när 70- och 80-talets hårdrocksklassiker radas upp!

Samtidigt tar Dj-Duon Heavenly Hampus & Amazing A plats vid mixern i källaren. Dessa väloljade hit-maskiner varnar för risken att ni kommer att dansa ihjäl er! Tunga basgångar blandas med fjäderlätta melodier och toppas med löftet om att ingen kommer vilja sitta still. Så snöra dansskorna med dubbelrosett, mjuka upp höfterna och förbered er på allt från ABBA till The Weeknd!

Bar de luxe: Micke & Linus
Micke Sahlin är bandbokaren som lämnade storstadssus och kontorsstress för ett stilla liv i Nybro. Dock har han där råkat börja arrangera såväl rockkonserter som den egna klubben “Hammock”. Så här beskriver han och kollegan Linus kvällens dj-set:
“Thriller för oss är som ett lyckopiller när Dansa efter min pipa får oss att lipa (av glädje). Tappar du kanske en lins, när det svänger som satan från Prince.”