Melina Borglowe

Datum: Sön 13/12 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

Separat spelning kl 22 med Ulrik Munther – betalande från denna konsert bjuds att fritt stanna på Melina Borglowe, liksom mat och bargäster. Från kl 22 erläggs obligatorisk entré på 100 kr.

23.30: Melina Borglowe
Värends egen popprinsessa och allas vår Melina Borglowe ställer sig äntligen på vår källarscen tillsammans med sitt tajta kompband! Hon är själv något av en Ulrik Muntherfantast och tvekade inte på erbjudandet att dela scen med honom.
Den unga låtskrivaren och producenten skapar dynamisk popmusik med botten i ett pulserande plock och sin alldeles egna raspiga sångröst. Addera melodisk bas, atmosfärisk gitarr och bombastiska trummor så kan du ana vad som bjuds denna kväll!
Under 2015 har Melina kammat hem både “Manifest On Tour” och “Stream Your Dream”, och på årets Bråvallafestival uppmanade Lars Winnerbäck publiken att lyssna på hennes cover av hans egen “För dig” – detsamma kan du göra med ett enkelt klick nedan:

Hennes fantastiska kompband består av: Olof Johnson, Jacob Larsson och Erik Bejstam, och här finner du hennes facebooksida.

Underjordiska Dansbanan: Klubbland
Denna kväll är dj-kollektivet Klubbland tillbaka i båset. Den unga trion som har lånat sitt namn av Håkan Hellströms fina låt består av Olivia, Tilda & Bianca. De utlovar en galen och lycklig musikalisk mix av rock, pop, hiphop och elektronica, men hela tiden med inhemsk indiepop i fokus!

Gräddhyllans Vinylbar: Dj Kjelvis
För att vi ska stå ut med den långa väntan på nästa Kjelvis Diskotek tittar mannen/myten Dj Kjelvis in på Gräddhyllan för en kväll. Han har med en välfylld back av blandade vinylskivor – från brett till smalt, från mjukt till hårt. Och i vanlig ordning följer han sitt motto: Rätt låt hela tiden!

Bar de luxe: Olala
Ola Johannisson som är en trogen stammis sedan många år har till folkets förtjusning börjat sällskapa vår dj-mixer till och från. Han lovar denna kväll en blandning av ny (men) skön electro & house, en och annan hiphop-klassiker, och när tillfälle ges även enstaka rockigare bitar – från Nirvana till Kent. Fullmatad pop-mix kort och gott!