Swing de luxe - Swingin' monday

Datum: Mån 07/12 2015
Kostnad: 50 Riksdaler

Välkommen till ännu en okonstlad danskväll – öppen för alla som vill, utan vare sig orkester eller rusdrickeri. Den som vill ta ett glas – eller för den delen en middag – är dock mer än välkommen att handla i vår bar på ovanvåningen!

Kl 18 öppnar vi dansbanan i källaren, och inleder med en kort grundläggande kurs. Vi håller på till kl 21, sedan är alla välkomna att ta igen sig på ovanvåningen eller för den delen ta dansskorna av och gå hem och tvätta skjortan.

I entrén som betalas uppe i baren, ingår vårt fina nymalda kaffe och någon form av hembakt, vilket du avnjuter (i samband med skjortbyte?) i pausen ungefär mitt under kvällen.

Detta är årets sista Swingin’ Monday, men 2016 tänkte vi skulle bli ett riktigt swing-år, med fler måndagsdanser än någonsin och även en eller flera helkvällar med levande musik till dans, så håll ögonen öppna!

I väntan på nästa måndagsdans tipsar vi er om konsert med det fantastiska Göteborgsbandet Swing Tarturo som kommer till oss på juldagen! Här kan ni lyssna till en av deras låtar:

Välkomna, dansörer och dansöser!