Swing de luxe -Swingin' monday

Datum: Mån 02/11 2015
Kostnad: 50 Riksdaler

Välkommen till ännu en okonstlad danskväll – öppen för alla som vill, utan vare sig orkester eller rusdrickeri. Den som vill ta ett glas – eller för den delen en middag – är dock mer än välkommen att handla i vår bar på ovanvåningen!

Kl 18 öppnar vi dansbanan i källaren, och inleder med en kort grundläggande kurs. Vi håller på till kl 21, sedan är alla välkomna att ta igen sig på ovanvåningen eller för den delen ta dansskorna av och gå hem och tvätta skjortan.

I entrén som betalas uppe i baren, ingår vårt fina nymalda kaffe och någon form av hembakt, vilket du avnjuter (i samband med skjortbyte?) i pausen ungefär mitt under kvällen.

Kalenderbitare! Sista Swingin’ Monday blir i höst måndag 7 december. Eftersom vi har så himla skoj tänkte vi efter nyår fördubbla antalet danskvällar – vilket vi informerar om längre fram. Dessutom kan vi avslöja att vi planerar en riktig helkväll i januari (inte i november som tidigare felaktigt uppgetts) med dans till orkester mm. Mer info kommer när vi fått klart detaljerna kring det hela.

Välkomna, dansörer och dansöser!