Ulrik Munther

Datum: Lör 12/12 2015
Kostnad: 195 Riksdaler

195 kr och separat entré från 21, förköp här!

22.00: Ulrik Munther
Redan som 15 åring gjorde Ulrik Munther succé i Lilla Melodifestivalen och Melodi Grand Prix. Nu har han hunnit fylla 21 och är aktuell med det nya albumet ”Allt jag ville säga”. Låtarna har han skrivit tillsammans med vännen Jonas Gardell vilket resulterat i Ulriks första album på svenska.

”Den här skivan känns väldigt mycket som min. Dels skriver jag all musik, sen är jag även med och arrangerar och producerar. Det har varit sjukt kreativt och lärorikt att styra hela processen från start. Det känns liksom på ett annat sätt när man sjunger om någonting som verkligen betyder något”, berättar Ulrik om sitt nya album.

Han har gjort en lång resa på bara fem år och har lyckats gå från flickidol till etablerad musiker. I augusti 2012 släppte han sitt självbetitlade debutalbum som gick rakt in på albumlistans första plats och de senaste åren har han turnerat och stått på Sveriges största scener. I år gör han dessutom skådespelardebut i filmen ”Efterskalv” som producerats av Lars Von Triers danska bolag Zentropa. I den spelar Ulrik huvudrollen som John, en ung bondson som mördat och precis kommit ut ur ungdomsfängelset.

Denna afton uppträder han som del av en trio på scen med ett avskalat och intimt set. Tills dess kan ni avnjuta Ulriks video till låten “Nån gång” här under!

23.30: Melina Borglowe
Till denna konsert öppnar vi dörrarna för mat och bargäster från våra båda restauranger. Mer info finns här.

Kom och vaka in lusse med oss!