Jonas de luxe

Datum: Lör 17/10 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

UNDERJORDISKA DANSBANAN: JONAS DE LUXE
Sedan vi la näsan i den skånska restaurangmyllan har vår egen barmäster ofta lyst med sin frånvaro hemma i Växjö. Denna helg kommer han hem för att på sitt fina sätt servera oss mat och dryck – och som om det inte vore nog – bjuda kvällens musikaliska meny! Jonas levererar hits från alla möjliga tider, platser och rum, tills ni dansar som snöflingor i urväder. En ungefär lika otrendig som lycklig mix av hiphop, pop, motown, reggae, dancehall & house utlovas – så kom och kom loss hos oss!

GRÄDDHYLLANS VINYLBAR: KONGA BLUES EXPERIENCE
...A.k.a Casper inledde sin bana på Kafé de luxe just som diskjockey i sin ungdoms vår. Sedan har han klättat på vår skimrande karriärstege och serverar numera mat och dryck med största elegans. Denna kväll återgår han dock till ursprungsyrket med en liten skillnad: Ikväll spelar han endast vinylskivor. Detta sker förstås i Gräddhyllans Vinylbar och musiken är bluesig, stundtals psykedelisk rock med ljud av svunna tider.

BAR DE LUXE: DJ ?
Hör av dej till Nils om du tycker att just du har världens bästa musiksmak och är generös nog att vilja dela denna med oss och våra gäster. Alla som upplever sig älska musik i någon form är passande bar-dj’s!