Caj Karlsson och Världens Bästa Band (kl 21)

Datum: Tor 08/02 2007
Kostnad: 140 Riksdaler

Dörrarna slås upp kl 21!

I och med den dokumentär som visades på svt tidigare i år spreds ryktet om livskonstnären och vispoeten Caj Karlsson. Hans sällsamma känsla och scennärvaro blev snabbt känd utanför hemlänet Blekinge där Caj sedan länge haft en trogen beundrarskara. Under sensommar och höst har Caj – alena på scen eller tillsammans med sitt kompband “Världens Bästa Band” – genomfört massor av bejublade spelningar runt om i riket.

Och denna kväll har han alltså med sig Världens Bästa Band. De brukar vara åtta personer – så räkna med tajt stämning på vår lilla scen. De som sett bandet tidigare menar att det förstärker Caj Karlssons musik i varje nyans av de intryck som låtarna vill skapa. Och det låter ju inte så illa…

Cajs senaste album “När Sanningar Tränger Sig På”, hade release den 15:e november och gick direkt in på försäljningslistans 5:e plats. Om denna skiva skriver BLT: “Sammantaget går det inte att vara annat än imponerad. Nu har han, och fråga mig inte hur det det var möjligt, lyckats sy ihop ett av årets bästa svenska album”

Ännu mer Cajkuriosa och Cajfakta finns att finna på www.cajkarlsson.se. Surfa in och frestas!

FÖRKÖP 140 kr på Kafé de luxe samt Skivan och Boken.