Manifest on tour 2015

Datum: Ons 21/10 2015
Kostnad: 80 Riksdaler

Inför Manifestgalan som årligen går av stapeln i Stockholm i Januari gästas vi denna kväll av “Manifest on Tour”. Detta är en temakväll för band på språngbrädan som avslutas i en veritabel minifestival med fyra konserter på två scener, samt dans till dj!

Extra taggade är vi förstås här i Växjö inför evenemanget. Det var ju allas vår Melina Borglowe som avgick med segern i förra årets riksfinal – och fick äran att spela på själva galan. Något hon gjorde med flaggan i topp! Att sedan en viss lokal på Sandgärdsgatan prisades som årets klubb gjorde inte saken sämre…

Studieförbundet Sensus som håller i trådarna kring arrangemanget håller på att sätta spelschemat, men innan det är helt klart – och upplagt här – finns fortfarande chansen att vara ett av de band som får spela hos oss denna kväll. Är detta nåt för dej, gör din anmälan HÄR.

Entré 80 kr till båda våningsplan från kl 21, konserter från kl 22.

KVÄLLENS AKTER
Klicka för länk till video!

22: Tobias Eng
En av Växjös mest klassiska rockprofiler (Thunderdog, Violent Work of Art m.fl). har vuxit in i sitt eget soloprojekt, och känns i soloformatet mer hemma än någonsin.

22.30: Leon
Vacker & småmystisk skogselektronica från Jönköping/Göteborg.

23: Adrijana & Zin Kim
Två lokala hiphopartister som båda uppmärksammats av såväl musikindustri som Kingsize

23.30: By the way
Riot grrrl-band från Västerås som omtalats för sin menslåt “Watch med Bleed”.

Dj-vännerna Simon & Jimmy är de båda unga musiker som under kvällen bjuder på skön pausmusik mellan gigen & avrundar det hela med flaggan i topp!

Nostalgikern hittar med ett klick till våra tidigare Manifest on Tour här: 2013 & 2014.

Välkomna!