Hillbilly de luxe: Trickbag + Boogie Woogie Jansson

Datum: Fre 09/10 2015
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr från 22! Förköp finnes!

Rock ‘n’ Roll de luxe evolverar till Hillbilly de luxe och bjuder in till storslagen nypremiär denna afton med tvenne set av rutinerade rhythm ‘n’ blues-orkestern Trickbag!

18-22: Glada Timmen
Fri entré & servering av mat och dryck till plänboksvänliga priser!

20.30 & 21.30: Boogie Woogie Jansson
Som seden bjuder är det unge herr Jansson som inleder kvällen från pianot. Han mjukar upp med ett lite följsamt och bluesigt set, men ökar efter en kort paus tempot ett snäpp. Till det andra setet adderar han också sång till musiken, och eftersom det handlar om gamla godingar kan den gäst som så önskar också greppa chansen och sjunga med!

22.30 samt 23.30: Trickbag
Med rykande heta vaxet “Candyville” i bagageluckan och en namnkunnig laguppställning bjuder Trickbag på genuin Blues och Rock n´Roll i absoluta toppklass. Bandet, som turnérat flitigt såväl inom Europa som i USA består denna afton av följande imponerande manskap.

På sång och smittande energi finner vi Tommy Moberg som liksom bandets ryggrad Lars Näsman (kontrabas och sång) valts in i prestigefyllda International Blues Hall of Fame. Tomi Leino är en av Finlands vassaste bluesgitarrister och tillika en munspelare och sångare av rang. Så sent som vintras besökte han Kafé de luxe med Tomi Leino trio!

Fredrik Von Werder, rutinerad pianist känd från Knock-Out Greg & Blue Weather! Per Norin, i Amerika utbildad batterist som redan på tre år anses höra till scenens främsta! Steve “West” Weston ersätts denna afton på munspel av den västkustska bluesprofilen Stefan Dafgård som skrivit en av låtarna på nya plattan.

Dj’s: Dusty & Dilly
Hillbilly de luxes egna värdpar och hus-jockeys Dusty & Dilly tar diligensen från Lammhult för att sätta ljud till kvällens fest. De spelar inledningsvis i källaren, men flyttar vid midnatt upp till Gräddhyllans Vinylbar för att där fortsätta festen ända till det ystra 3-slaget! Som vanligt spelar de enkom vinylskivor och musiken är blandad americana av det gamla slaget – Rock ‘n’ roll, rhythmn ‘n’ blues, rockabilly, bluegrass etc. Hillbilly de luxe kort och gott!

Underjordiska Dansbanan: Sockerlobbyn
Strax efter midnatt när tonerna av Trickbag ebbar ut tar Dj Sockerlobbyn plats i dj-båset. Han kommer hylla bandet genom att inleda med gammal rock ‘n’ roll & närliggande genrer, men glider sedan in i sin sedvanliga partymix där all form av alternativ populärmusik välkomnas, men organisk pop utgör kärnan. Räkna med påtagligt sulslitage, ty fossingarna kommer att studsa över golvet denna kväll!

Välkomna!