Sockerlobbyn

Datum: Lör 12/09 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från 23.

Underjordiska Dansbanan: Sockerlobbyn
Sedan Sockerlobbyn nyligen styrde flyttlasset mot Alvesta har han tagit upp kampen med Joe Labero & Jonas Björkman i tävlingen om vem som ska namnge den nya gångbron över järnvägen i staden. Nej, detta stämmer ej, Sockerlobbyn behöver inte tävla med någon, han kan bara på sedvanligt manér ta krösatåget till Kronobergs New York för att bjuda oss dansanta lyckopiller i form av pop- och rocklåtar av blandad ålder och stil. Mestadels spisar han organiska tongångar men när tillfälle ges lägger han in lite elektroniskt sväng, så räkna med frisk motion denna afton!

Gräddhyllans Vinylbar: Casper från Konga
Casper inledde sin bana på Kafé de luxe just som diskjockey i sin ungdoms vår. Sedan har han klättat på vår skimrande karriärstege och serverar numera mat och dryck med största elegans. Denna kväll återgår han dock till ursprungsyrket med en liten skillnad: Ikväll spelar han endast vinylskivor. Detta sker förstås i Gräddhyllans Vinylbar och musiken är bluesig, stundtals psykedelisk rock med ljud av svunna tider.

Bar de luxe: Olala
En trogen stammis sedan många år tar denna kväll steget fram och ger sig på vår dj-mixer uppe i baren. Ola lovar blandad musikalisk konfekt, så räkna med ett soundtrack anpassat för inmundigande av drycker i alla de färger och former!