Cebbe & Slay

Datum: Fre 04/09 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23

Underjordiska Dansbanan: Cebbe & Slay
Våra mest glittrande festprissar kopplar denna kväll in sig på diskomixern. Ni som tidigare haft nöjet att dansa till duons mix vet att oddsen för en likaledes svettig och salig dansnatt är extremt låga. BBB är duons tema (Britney Spears, Booty shaking & Balkan) men även en rejäl näve inhemsk hiphop samt 90-talets godaste godingar kommer att spelas. Ett pärlband av guilty pleasure-bitar (på svenska skäms- och njutlåtar) är också att vänta. Kom och kasta loss på dansgolvet!

Bar de luxe: Zizmond & Matsamannen
Dessa båda gentlemän har spelat mängder av levande musik tillsammans – på såväl glassiga stockholmsklubbar som inrökta barer i Zagreb. Denna kväll sprider de dock musikalisk lycka direkt från skiva i form av pop, rock, balkan & soul av den klassiskt riviga sorten.

Glassverandan: FunkyPants
Funkypants har varit oss en trogen dj sedan många år. Han kan konsten att plocka fram musik som svänger och är lättillgänglig fast man inte hört den förut. Denna kväll är inget undantag och Funkypants lovar själv att kryssa glatt mellan salongshouse & hiphop/r’n’b.

Gräddhyllans Vinylbar
...är ledig för kvällen, så den som är utrustad med god smak känner sig manad välkomnas varmt att helt spontant dyka in och spisa loss i minst 33 varv per minut.