En skål för Bobo

Datum: Fre 04/09 2015
Kostnad: 50 Riksdaler

Ett samarbete med Växjö Musikförening. 18-22 i källaren.

När Bobo Billman nyligen gick bort efter lång och svår sjukdom, lämnade han många av oss i stor saknad och tomhet. Bobo fick många av oss att känna sig som hans familj fast han här i Växjö befann sig på en plats långt från rötterna.
Hans outsinliga humor och kärlek till musik, mat och dryck gjorde honom till en kompis för massor av människor i staden. Jag vill också tro att det var samma känslor som gjorde att Bobo valde att spendera mycket av sin lediga tid hos oss på Kafé de luxe, för här blev han nästan som en inventarie. En väldigt uppskattad sådan, även om han i någon stressig stund kunde bjuda en ordvits för mycket!
Därför känns det stort och viktigt för oss att få vara en plats där Bobos vänner, familj & bekanta – ja, alla som vill – kan få mötas under lättsamma former för att minnas och hylla denne store livsnjutare.

/Nils med kollegor & personal

Vi öppnar källaren kl 18. En frivillig entré på 50 kr går till Växjö Musikförening. Denna förening var Bobo själv med och startade – med syftet att hjälpa traktens unga musiker att komma ut och spela för publik.

Scenen är öppen hela kvällen för enkla framträdanden – en eller två låtar per akt. Den som vill prata får mer än gärna göra det, men kortfattat. Anmäl er här till Simon på Växjö Musikförening så kan vi garantera er plats på scen. Ni är också välkomna att droppa in spontant för att spela er hyllningslåt – vilket då sker i mån av plats.

Från baren serveras mat och dryck efter Bobos egen smak, till ovanligt låga priser.

Under kvällen tänker vi låta ett bildspel rulla med allas våra bästa Bobobilder. Skicka bilderna till Simon på Växjö Musikförening.

Varmt välkomna!