Rock 'n' roll de luxe: The Green line travellers

Datum: Lör 22/08 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

Välkomna på säsongspremiär för vår klubb för gammelmodig innerlig musik med rötterna i amerikanskt 40- & 50-tal. Denna kväll med finfrämmat från storstaden!

Dörrar kl 20 – med fri entré!
Glada timmen på mat & dryck 20-22, se meny här
Från kl 22 kostar det 100 kr att ta sig in i härligheten.

20.30 & 21.30: Boogie Woogie Jansson
Som seden bjuder är det unge herr Jansson som inleder kvällen från pianot. Han mjukar upp med ett lite följsamt och bluesigt set, men ökar efter en kort paus tempot ett snäpp. Till det andra setet adderar han också sång till musiken, och eftersom det handlar om gamla godingar kan den gäst som så önskar också greppa chansen och sjunga med!

22.30 & 23.30: The Green Line Travelers
Södra Stockholms snabbast växande hillbilly-orkester besöker oss för att bjuda upp till dans! Bandet grundlades en tropisk natt i Torsby sommaren 2013, och medlemmarna härstammar till 2/5 från Bluegrass, 2/5 från Rockabilly samt 1/5 från Lund. Utifrån givna förutsättningar har “resenärerna” byggt upp en solid show där originalsångerna samsas med utvalda favoriter. Här bjuds på Maddox Brothers, Ray Price, Johnny Burnette, Jimmy Martin samt en och annan “nära-rumba-upplevelse”!

Nya skivan har bandet förstås med sig i glimmande vinyl, men för innehavare av så kallad multimediastation (dator med stöd för visning av bild uppspelning av ljud) finns den redan att tjuvsmaka nedan:

Underjordiska Dansbanan: Dj Bark
Kvällens dj känner den vane de luxe-aren igen från såväl scen som häng i baren. När Jonatan Bark äntrar scen med sin elbas kan ingen musikant söder om arktis tävla i vare sig knägung eller lycklig uppsyn! Om han bjuder samma grace i egenskap av Dj Bark får du se om du är en av de lyckliga på dansgolvet denna kväll. Han inleder med rockiga bitar till bandets ära, men glider snart in i sin sedvanliga blandning av ny och gammal reggae & hiphop. Dansant från topp till tå!

Glassverandan: Bianca & Olivia
Från 22-snåret bjuder kvällens unga dj-duo ett radband av välblandade bitar. Tyngdpunkten ligger på (huvudsakligen svensk) hiphop & (huvudsakligen amerikansk) r’n’b. Bianca & Olivia lovar på hedersord att den r’n’b som spelas är garanterat osmörig. Gudskelov!

Välkomna ungdomar i alla åldrar!