Kristinanätterna: Våga Stuffa

Datum: Sön 09/08 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Om du av någon slags anledning skulle vilja komma bort från de så kallade Karl-Oskardagarna rekommenderar vi varmt vårt nattliga alternativ “Kristinanätterna”. Denna afton erbjuder vi musik vald av följande dj-lag:

Underjordiska Dansbanan: Våga Stuffa
Denna kväll får vi avnjuta ett av de numera alldeles för sällsynta besöken av två av Kafé de luxes mest klassiska dj’s, närmare bestämt dj-kirurgerna Våga Stuffa. Doktor Richard har varit med vid grammofonen ända sedan Lokal Bars tid, medan Dr Ursula anslöt när Kafé de luxe ännu var i sin linda. Våra båda spin doctors dukar upp ett fyrverkeri av pop, indie och house med skamlösa utflykter i vitt skilda genrer och stilar! De inleder organiskt men glider lätt och glatt in på mer elektroniska tongångar framåt småtimmarna. Ta på din vita rock och bästa Birkenstock och kom och dansa!

Glassverandan: Bohman Groove
Jesper bjuder oss sköna elektroniska bakgrundsljud i salongstempo. Ljud skapta för att komplettera en sval dryck och ett gott snack till fullkomlighet!

Bar de luxe: Flocken
Redan nån timme innan midnatt förvandlas André och Rebecca till dj-duon Flocken, med syfte att bjuda oss en helkväll med indiepop av det klassiska formatet. Flocken utlovar en kaskad av indiepop och -rock från indietidernas begynnelse till nutid. På med dina indiespeakers & svassa in!

Välkomna vänner!