Kristinanätterna: Regina George

Datum: Lör 08/08 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23. Vi erbjuder med en helt vanlig underbar de luxekväll vilopaus från gatornas köpfest. Så här ser kvällens stolta dj-uppställning ut:

Underjordiska Dansbanan: Regina George
Anna Ceder och Lianna Hallsenius har tidigare skämt bort oss med en rad fantastiska danskalas i källaren. Sedan de flyttade från Värend har vi dock tvingats dansa i deras frånvaro allt för länge. Denna kväll har de tagit tåget hem från Götet för att bjuda våra öron ett kärt återhörande!
Regina George vill helst inte utlova musik av någon specifik genre, utan kort och gott igenkänningsbara klassiker från alla möjliga musikstilar och årtionden. Vi kan dock avslöja att de inför denna kväll har samlat på sig en extra bunte nya, riviga girl power hits. Kom och ös!

Glassverandan: Funkypants
Funkypants har varit oss en trogen dj sedan många år. Han kan konsten att plocka fram musik som svänger och är lättillgänglig fast man inte hört den förut. Denna kväll är inget undantag och Funkypants lovar själv att utifrån stämningen styra inriktningen mellan salongshouse & hiphop/r’n’b. Det ni!

Bar de luxe: Robert & Shayan
Vad denna nya dj-duo ämnar bjuda oss rent musikaliskt är i skrivande stund oklart. Men kom så får ni se (eller snarare höra) själva.

Välkomna!