Blues de luxe: Bo Wilson Band

Datum: Lör 05/09 2015
Kostnad: 120 Riksdaler

Höstpremiär för Blues de luxe! Dörrar kl 21, Bo Wilson Band på scen 21.30, konsert i två set. Förköpsbiljetter finns inom kort.

Bo Wilson Band
Bo Wilson hörde som 16-åring Mike Bloomfield på radion och bestämde sig då för att börja spela elgitarr. Samtidigt upptäckte han även Jimi Hendrix, Johnny Winter och Albert King, som alla fortfarande är stora inspirationskällor för Bo. Genom åren har han spelat i många olika bandkonstellationer, med den gemensamma nämnaren bluesrock. För drygt 30 år sedan bildade han ett band i eget namn, som har hunnit med fler än 2000 spelningar! Genom åren har medlemmarna i bandet skiftat, men den nuvarande sättningen, som även spelade tillsammans under några år i mitten av 90-talet, är den svängigaste och tightaste sättningen av dem alla!

Bandet består idag av:
Bo Wilson – gitarr & sång
Ådi Lindborg – bas
Bengt Baadtoft Johnson – trummor

Bo Wilson Band är synonymt med kraftfull och hårdsvängande bluesrock som levereras med glädje, intensitet, svett och känsla.

Som vanligt spisar Blues de luxe skivor innan gig & i pausen, sedan bjuder våra dj’s upp till dans på blandad musikalisk konfekt. Info kommer i separat punkt.