Dj AlfonS - Can Dream de luxe

Datum: Ons 05/08 2015
Kostnad: 60 Riksdaler

60 kr från kl 22. När ni slukat era bryléer hivar vi bort såväl stolar som bord och gör plats för yster sommardans i matsalen! Öppet till 01.

Dj AlfonS – Can Dream de luxe
Bakom kvällens klubbkoncept står ett antal festglada livsnjutare från olika håll i landet som efter en viktig gemensam resa 2014 återförenas just denna kväll. Och vi är alla välkomna att vara med och ta del av deras glädje!
Dj AlfonS kommer i vanlig ordning få oss att sväva runt över dansgolvet. Men inte nog med detta – han kommer samtidigt att bjuda oss en musikalisk resedagbok!
“Vi var tolv personer som åkte till Can Dream på Ibiza och blev som en stor familj. Can Dream de luxe speglas av att allt är möjligt. Allt är verkligen möjligt denna kväll. Det är möjligt att det spelas låtar man glömt var bra. Det är möjligt att man träffar sitt livs kärlek. Det är möjligt att Snickardanne (precis som förra året) dansar på bardisken. Det är möjligt att det blir den bästa onsdagen denna sommar. Mitt motto kvarstår: Dance like nobody´s watching!”
Med på resan var också EDM-producenten Lukas Fonsell som är AlfonS gäst bakom skivspelarna denna kväll. Så ta de dansanta semestersandalerna på och res iväg med oss till en värld av yster dans!