Stures Dansorkester

Datum: Fre 31/07 2015
Kostnad: 120 Riksdaler

Dörrar 21.30, två set varav det första klockan 22 och det andra 23.30. Första set är separat. 120 kronor entré gäller hela kvällen! Förköp hittas här!

Stures Dansorkester
Carl-Martin “Sture” Vikingsson är kanske mest känd som frontfigur i nu insomnade Svenska Akademien men även som huvudman i Stures Dansorkester, vilka i år är tillbaka med nytt material. I våras släpptes första singeln “Många gånger” och till hösten blir det EP och klubbturné. Sommaren spenderas till största del i studion, men i Juli gör den erkänt skickliga liveakten ett av få sommargig på Kafé de luxe! Att vänta är ett oemotståndligt reggaesväng och personliga texter om kärlek och revolt. Gunga igång till nya singeln här nedan!

Underjordiska Dansbanan: Selecta iCue
Redan när vi en gång i tiden byggde om en risig fruktaffär, en förfallen tvättstuga & ett dammigt källarförråd till vad vi nu känner som Kafé de luxe var Johan alias Selecta iCue en ständig medhjälpare. Med hammare och rubank jobbade han sig in i väggarna både kroppligt & andligen. Därför känns det alltid så självklart när han numera då och då tar pågatåget hem från södern för att spela upp till dans. Denna kväll är han rustad till tänderna med det bästa av ny och gammal reggae, hiphop, dancehall & soul, så räkna med såväl knägung som höftsväng av bästa sort!

Glassverandan: Mr ZZZ & frun
Mr Z. ZiZmond tar denna kväll hustrun med för att skämma bort oss med alldeles lagom svängig blandning av soul, pop & garagerock. Den som hänger loss med denna heta duo, glömmer snart bristen på sommarvärme. Så kom, folk, kom!