Cebbe & Slay

Datum: Sön 31/05 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 22. Levande musik med blugrassbandet Six String Yada. Kvällens dj-utbud ser ut som följer:

Underjordiska Dansbanan: Cebbe & Slay
Våra mest glittrande festprissar kopplas denna kväll in på diskomixern. Ni som tidigare haft nöjet att dansa till duons mix vet att oddsen för en likaledes svettig och salig dansnatt är extremt låga. BBB är duons tema (Britney Spears, Booty shaking & Balkan) men även en rejäl näve inhemsk hiphop samt 90-talets godaste godingar kommer att spelas. Ett pärlband av guilty pleasure-bitar (på svenska skäms- och njutlåtar) är också att vänta. Kom och kasta loss på dansgolvet!

Gräddhyllans Vinylbar: Eva Varga
Eva Varga har agerat diskjockey sedan det glada åttiotalets början. Ändå har hon inte lyckats tröttna än, utan fortsätter spela med solsken i blick. Som vanligt kommer hon att bjuda oss på rock, pop och diskolåtar av finaste kvalisort!

Bar de luxe: Dj Pampas
När Dj Pampas tar plats bakom skivspelarna kan vad som helst hända. Med ren kärlek som enda rättesnöre blandar detta dj-fenomen högt och lågt, brett och smalt som om ingen morgondag finnes. Och räds inte att komma utan kavaljer – Dj Pampas är aldrig sen att kasta sig ut i viga skutt på dansgolvet!

Kom och fira vår sista majlördag på nästan ett år!