INSTÄLLT: Sthlm Sax Appeal, istället: Vole Terre dj-set

Datum: Lör 16/05 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Underjordiska Dansbanan: Vole Terre dj set
Vole Terre är den unge producenten från Montana som under sitt knappa år i Sverige hunnit med två bejublade livekonserter hos oss. Denna kväll gör han ett inhopp för att istället spela andras låtar – uppblandade med egna hits. För just hits är vad det handlar om, när Vole Terre spelar sina låtar kan ingen stå still! Kom och se efter själv, om du inte tror oss!

INSTÄLLT: Sthlm Sax Appeal
Liban är en bygdens son som återvänder till rötterna denna kväll, såväl fysiskt som musikaliskt. Från den kungliga huvudstaden lånar han dessutom med sig två kombattanter till dj-båset för att bjuda oss de göttaste tongångarna från storstadens klubbliv. Thed är trots sina unga år en etablerad dj från såväl klubbspelningar som gig tillsammans med en rad svenska hiphopartister. De båda söderkisarna lovar att specialanpassa kvällens set till lantluften genom att blanda sin dansanta house och hiphop med gamla svängiga motownlåtar och andra gamla godingar!
Som om inte detta vore nog kommer Julius att till och från under kvällen toppa dj-setet med galet svängiga sound från sin skimrande! Efter att spelat klassisk saxofon i många år har denne yngling gått över till jazzen och på sista tiden alltmer intagit klubbarna för att sätta dansgolven i brand med sitt glänsande instrument! Tillsammans bildar detta lilla dream-team Sthlm Sax Appeal.

Gräddhyllans Vinylbar: Magisterns sonson
David Borgström brås på sin anfader, Ingelstads musikmagister numero uno. Detta kommer han att visa denna kväll, genom att spela idel musikaliska stycken ur sin vinylkollektion. Kom och lyssna!

Missa inte denna fest, utan kasta er ut i vårnatten!