Releasefest: Tobias Eng

Datum: Fre 05/06 2015
Kostnad: 150 Riksdaler

Dörrar 21! Förköp hittas här!
150 kronor utbytes mot entré och kvällen nypressade vinyl. Den som lider av särskilt svårartad grammofonallergi kan i enstaka fall lyckas ta sig in i lokalen för blotta 100 riksdaler.

Kvällen inleds med en rad hemliga gäster på scen.

23.30: Tobias Eng
Efter många år som musiker i olika konstellationer (bland andra Violent Work of Art och Thunderdog) har Tobias beslutat sig för att sluta “gömma” sig bakom diverse bandnamn och ta kommandot över sin musik. Ta bort alla väggar och tak som genrer innebär och jobba med musikalisk och textmässig frihet. Gemensamt för den musik som inspirerat Tobias är att den känns i hjärtroten. Något som hans egna kreationer gör, först och främst på han själv men förhoppningsvis även hos andra.

“hominoid” är titeln på solodebuten som denna afton släpps via Grammofonbolaget de luxe. Inspelad av Tobias Eng, Åke Reinholtz, Isak Ekroth och Andreas Krenz. Producerad av David Schagerström och med gästspel av Pelle Ljungberg, Andreas Lindahl, Ronny Dahlberg och sist men inte minst Åskar Lilja på konst.

Här nedan kan du med ett välriktat musklick ta del av videon till “In the end”, det senaste smakprovet på vad som komma skall!

För dj-info se annan punkt.

Välkommen!