En kväll för Nepal

Datum: Fre 01/05 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

Tillsammans med den lokalt förankrade och helt ideellt drivna föreningen Tuki Nepal bjuder vi in till en kväll med såväl trevlig musik och förplägnad som eftertanke.

Varenda krona som inbringas i entrékassan denna långa kväll (kl 18-03) skickar vi med Tuki Nepal till deras likaledes fantastiska som för tillfället livsviktiga projekt i den nepalesiska byn Jyamrung och dess omgivning. Lördagens jordbävning har raserat i princip varje byggnad i byn och det behövs snabba insatser för att skydda invånarna från nätternas kyla, regn och vindar.

Alla ni som erlägger entrén på 100 kr (50 kr för barn under 18) bjuder vi såväl kaffe/läsk/the som hembakt bulle/kaka. Utöver denna fria spis har ni ända fram till kl 22 möjlighet att handla mat och dryck till specialpris enligt vår glada meny

Live på scen 18-21
Alla dessa artister spelar utan gage för att bidra till inslamlingen!

*Norrvidingespel+ spelar traditionell och egenskriven folkmusik från Norrvidinge härad, trakten norr om Växjö.

Johan & Fredde – som enligt ett obekräftat rykte kan spela alla låtar i världen – bjuder ikväll tolkningar av klassiska artister som Bowie, Toto, Beatles, Uriah Heep & Neil Young.

Sigrid Jessie Carstairs är singer-songwritern som återvänder till trakterna för att spela sin countrydoftande musik – såväl egenkomponerat som väl utvalda covers.

Helmer, Ville och Simon är tre gymnasieproffs som mitt i stundande tentor och examensarbeten kommer till oss för att spela i solidaritetens och medmänsklighetens anda.

Förutom all denna levande musik kommer Tuki Nepal också att stå för såväl bildvisning som kort redogörelse för sitt fantastiska projekt under kvällen, låt säga kring 19-20-tiden.

Vinyl-dj’s: Matsias
Mellan levande musik och andra programinslag bjuder Mats & Mattias musik från grammofonen. Blandade följsamma bakgrundstoner med trivsamt vinylknaster.

21.30 spelar kvällens huvudakt Fläsket Brinner sitt första set i källaren (mer info om detta finns HÄR). Alla som då befinner sig i lokalen är välkomna att stanna kvar för att uppleva detta legendariska band!

Välkomna på en hjärtevärmande helkväll!