Middag med Björn Ranelid - Eftersläpp

Datum: Ons 06/05 2015
Kostnad: 80 Riksdaler

Middagsbiljetterna är nu slutsålda. Vi kommer att släppa in ett fåtal åhörare kl 19. För 80 kr erbjuds begränsat antal sittplatser med varierande komfort. Förköp finns som vanligt precis HÄR. Finns det platser kvar säljer vi dessa på plats kl 19.

En trevlig nyhet är att Dr. Torgny kommer att underhålla oss ifrån pianot! Detta sker såväl under själva middagen som vid signeringsminglet efteråt.

Dessutom har vår lokale musikman Pelle Ljungberg specialkomponerat (!) ett musikstycke för kvällen, vilket han framför tillsammans med textläsning av Litteratursällskapets Lovisa Alm mellan middag och anförande.

Ett nytt koncept ser dagens ljus (i skymningen) i vår mysiga källare denna vårkväll! Augustprisvinnaren Björn Ranelid besöker bjuder tillsammans med föreningen litteratursällskapet (se mer på litteratursallskapet.com och Kafé de luxes kockar och personal för att tillsammans bjuda på en helkväll med mat och prat!

250 kr inkl. middagsbuffé, kaffe & hembakt kaka. Dryck betalas separat. SLUTSÅLT

Från 17.30 är ni välkomna ner i källaren, och runt 18 serveras en buffé av Björns egen favoritmat – en buffé av kallskuret med tillbehör.

Strax efter 19 – lagom till kaffet – kommer så Björn att bjuda oss en pratstund. Han kommer att berätta om sitt författarskap och romanen Kärleken och de sista människorna på jorden.

Efteråt fortsätter vi mingla så länge vi vill och givetvis kommer då också Björn signera våra böcker – något som också kommer att säljas på plats till specialpris.

Författarkvällen är den första i en serie som planeras och tanken är att läsare över en god bit mat ska ges chansen att träffa och samtala med sina favoritförfattare före scenframträdandet.

Nästa författarkväll blir redan den 26 maj, då Hans Gunnarsson gästar stan med sin nya roman All inclusive. Ytterligare fem kvällar planeras till hösten.