Fenomenet & Adors

Datum: Lör 11/04 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 22.

Underjodiska Dansbanan: Fenomenet & Adors
Efter kvällens konsert med Emil & The Ecstatics stiger Fenomenet & Adors upp i dj-båset. Duon kommer att inleda med ett knippe gamla godingar från 50- till 70-tal för att ge oss en skön övergång från blueskonserten. Framåt småtimmarna bekänner de dock färg och visar sina djupa houserötter. De två herrarna anammar det senaste inom den alternativa klubbscenen, och kan knappt vänta på att få dela sina musikaliska fynd med oss.
‘Dansmassaker’ är kvällens tema, man kommer att höra allt ifrån dansklassiker till garage-, deep-, och slutligen; intensiv och rå progressive-house som får våra ben att vekna bara vid tanken! Så, putsa upp ta fram dansskorna så laddar vi rökmaskinen. Ses i dimman!

Gräddhyllans Vinylbar: Hellouise
Musikälskarna Helena & Louise har i många år jobbat med KF Kristinas alla evenemang. Denna kväll får de istället under namnet Hellouise stå i rampljuset själva! Eller i alla fall i ljuset från Gräddhyllans lilla diskoboll. Välblandade pop- och rocklåtar från 60-tal till 90-tal, brett och smalt utlovas!

Bar de luxe: Dj Pampas
När Dj Pampas tar plats bakom skivspelarna kan vad som helst hända. Med ren kärlek som enda rättesnöre blandar detta dj-fenomen högt och lågt, brett och smalt som om ingen morgondag finnes. Och räds inte att komma utan kavaljer – Dj Pampas är aldrig sen att kasta sig ut i viga skutt på dansgolvet!

Välkomna!