The Jahnaman Sound System

Datum: Sön 15/03 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Länge trodde vi att vi skulle fira vår första helg med bara en liveakt (söndagens Fritjof Norrmo) på år och dar, så fick vi i allra sista stund upp spåret på några av våra och stadens allra trevligaste hiphop-reggae-musiker: Jahnaman Sound System!
Kvartetten – som annars allihop spelar i Quito and the Jahnaman Band – kommer att bjuda upp till ett toppladdat dj-set med pålägg av improviserad toast & rap. Räkna med fullt ös från dess att kvartetten landat med Öresundståget!

Uppe i baren bjuder dj-gossarna med det synnerligen fräscha namnet Schrödingers Hästar populärmusik från minst 4 decennier. De inleder med lugna bitar i skritt, men svänger framåt kvällen upp till travtempo. Så ta ridstövlarna på, satsa din sista slant i baren och hoppas vinna en svängom med kvällens bästa dansör/dansös!

Vem som styr nålarna i Gräddhyllans Vinylbar är ännu oklart. Kanske blir det hovmäster som får hugga in och spela husets hits, mellan cocktailskakandet. Kanske är det just du som läser detta i denna stund och känner att dina vinylskivor verkligen behöver komma ut och vädras på klubben? I så fall hör du av dej till bokarn här...

Välkomna ska ni vara, kära ungdom i alla de åldrar!