PREMIÄR! Kizomba mash up de luxe

Datum: Ons 25/03 2015
Kostnad: 80 Riksdaler

20-01 i källaren.

Entré 60 kr kvällen lång. Den som kommer innan kl 22 betalar entrén i vanliga baren och uppvisar sedan kvittot för klubbens värd i källartrappan. Sedan sker betalning i dörren.

Är det inte snart dags för något nytt koncept på Kafé de luxe frågar sig folk? Självklart! Kizomba mash up de luxe är ett helkvällskoncept vi presenterar tillsammans med Lusophonies House – en nystartad förening för främjande av kultur med gemensam nämnare det portugisiska språket. Kvällen börjar med danskurs i dansen Kizomba – som likt en löpeld sprids över kontinenten – och avslutas i dans och fest för dansörer i fristil.

20-22: Kizomba-danskurs
Kurs för såväl nybörjare som för dej som behärskar dansen sedan innan, ledd av den passionerade dansläraren Sebastian Mario, som alldeles nyligen flyttat till Växjö från Paris (där kizomban är jättestor). Det är en trevlig flyttsträcka tycker vi! Gentlemannen i fråga genomför kursen på engelska. De som önskar handla mat eller dryck är välkomna upp en våning.

22-01: Kizomba mash up party
Baren i källaren öppnar, volymen vrids upp ett snäpp och kvällen övergår i fest! Nu lämnar Sebastian alla nylärda dansörer/-öser och tar själv plats vid dj-båset. Han har under namnet Dj El Baron underhållit på mängder av klubbar i Paris, och kommer att toppa kizomban med swing, rock & dansant musik frå andra genrer. Alla får dansa. Alla ska dansa!

Välkomna!