Långfredag de luxe: Stök mm

Datum: Fre 03/04 2015
Kostnad: 120 Riksdaler

Vi stänger Kafé de luxe på dagen och öppnar upp kl 18 för servering av vår aftonmeny.

Festen smygstartar i källaren kl 19, med levande pianomusik och rabatterad mat och dryck från vår Glada meny fram till kl 22. Vid pianot denna kväll sitter Viktor Klintrot och framför lagom följsamma toner i form av gamla visor och egna tolkningar av samtida poplåtar.

120 riksdaler avläggs i entré från klockan 22.

Obs. 1: Inget förköp denna kväll så kom i tid, music lovers!
Obs. 2: Inga stämplar delas ut i entrén, alltså kan du inte kila ut i buskarna och återvända igen, som annars brukligt äro.

23.30: Stök
Svensk partyrap som med sitt utflippade scenspråk och fartfyllda tempo kavlar ut vardagsproblemen och vänder upp och ner på vilket dansgolv som helst. De har öppnat för Timbuktu, spelat på världens största datorfestival Dreamhack samt blivit inbjudna till att lira på Spotifys huvudkontor.

Sedan 2012 har de stökat på scen och i radio med kioskvältare som Olle, Fast i hjulet och Sabbatsliv. Nedan ser du Göteborgstrions färska video Ett varv till!

Underjordiska Dansbanan: Selecta iCue & Dj Superius
...kvällens musikaliska kusiner var med och snickrade när Kafé de luxe kom till världen på det gamla goda nollnolltalet. I samma ledde de båda gemensamt Växjös gladaste reggaeband Papayas. Dessa mångsysslare med rytmen i blodet, kan sällan låta micken ligga när det vankas musikalisk spis. Så räkna med glada tillrop till en musikalisk spis beståede av dancehall, reggae, hiphop & instick av pop & progg!

Gräddhyllans Vinylbar: Disko-Hampus
Hampus inleder redan halv tio, när vi öppnar upp vår kära vinylbar för kvällen. Han inleder följsamt med jazzplattorna som han tidigare lämnat hemma, men svänger sedan in på sitt patenterade diskospår. Hampus har plockat fram hela sin samling av soul, motown & sjuttitalsdisko, som toppas med redig 80-talshiphop och ett fåtal välvalda poplåtar. Kom och fröjdas!

Välkomna!