Sköna Söndag: Christian & The 2120's

Datum: Sön 24/05 2015
Kostnad: 0 Riksdaler

Sköna Söndag betyder som alltid fri entré, skönt tillbakalutad stämning och studentrabatt aftonen ut! Denna kväll tar vi verandan i besittning om vädergudarna tillåter.

Christian Smedström och hans The 2120’s är den där pralinen i Aladdin-asken, den som alla egentligen vill ha! Med sin unika röst och sina låtar har han tagit USA med storm och hans bluesinfluerade kompositioner hörs numera överallt. I TV-serier såsom Sons of Anarchy, CSI Miami, Shameless. I storslagna Hollywood-filmer och massiva reklamkampanjer runt om de förenta staterna.

Under vintern har Christian med band befunnit sig i Berlin och Los Angeles och spelat in material till ett kommande ännu obetitlat album producerat av James Salter (Black Rebel Motorcycle Club, The Raveonettes) och Kristoffer Ragnstam (Maia Hirasawa, DeadHeads, JohnME). Plattan bjuder på gästspel av John Thomas från Captain Beefheart’s Magic Band och har spelats in på samma magiska rullbandspelare som en gång i tiden lade Fleetwood mac’s “Rumours” till handlingarna.

Christian kommer bara göra ett fåtal spelningar under 2015-2016, och då oftast utan bandet. Så passa på när Christian rullar in i byn, för du vet inte när det händer igen!