Baron & Hövding

Datum: Sön 22/02 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr fr kl 23.
Öppet till 03!
Prima nattamat – i form av finaste pizza – serveras på Kafé de luxe mellan 01.30 och 02.30. Pizzeria Bella Notte de luxe!

Underjordiska Dansbanan: Baron & Hövding
Kvällen till ära har självaste Hövding Hateff tagit tåget hem till fädernesbygd för att sammanstråla med sin vapendragare Baron Behnam. Som ni säkert vet vid detta lag bjuder de båda vännerna upp till yster dans på en meny bestående av hiphop, elektroniskt, lite pop och mellan varven en och annan väl vald gammal goding.

Gräddhyllans Vinylbar: Bo Ströberg
Skivsamlaren, journalisten & musikern Bo Ströberg blandar i vanlig ordning sinnesvidgande flöjtpsyk med något mer lättsmälta poplåtar från 60-tal till nutid. Räkna mer med upplevelse än igenkänningsfaktor.

Bar de luxe: Rock ‘n’ Roll de luxe
Vi hade tidigare planerat in en countryrock-kväll just detta datum i samarbete med Rock ‘n’ Roll de luxe. Nu har denna blivit framskjuten till 6 mars (se här). Som ett litet plåster på såren till alla som älskar de förenta staternas gamla goda sound kommer Martina & hennes vän spela vinylskivor kvällen lång. Räkna med 40-50-talskänsla och ljud av rock ‘n’ roll, rockabilly, country, bluegrass mm.

Välkomna på nattsudd de luxe!