Paola & The Mess Arounds + Superfly

Datum: Fre 27/02 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

Denna afton ljuder Soul såväl från livescenen som skivspelarna. Vi frestar med after work och glada timmen i källaren redan från 18.00 och fram till 22.00, varefter 100 kr deponeras i entréavgift.

22.30: Superfly
Gerilla-soulbandet som dyker upp vart femte år för att leverera kärlek genom en soulkavalkad av klassiskt och svettigt snitt. – Tonight Only!

23.30: Paola & The Mess Arounds
Soul med inslag av afrobeat och mariachi och influenser som sträcker sig vitt och brett från sextiotalets Motown i Detroit till mer moderna inslag. Gitarristen Magnus Melliander (tidigare bl.a. Loosegoats och Wood Raft) skriver bandets låtar och är också bandets upphovsman tillsammans med trummisen Johan Hansson. Paola Torres sjunger och besitter den där unika förmågan att kunna dupera vem som helst. Under fjolårets senare hälft har bandet spelats flitigt i radio då man deltagit i P3 Osignat. Under denna period har man också gjort flera liveframträdanden (bl.a. i Sthlm, Lund och Malmö) samt jobbat med inspelningen av debutskivan som snart ser dagens ljus.

Underjordiska Dansbanan: Soul Sisters
En smått enastående come back bjuder själasystrarna vid dansbanan. Oss veterligen spelade de senast upp till dans på Lokal Bar – och det fantastiska stället har som bekant legat i dvala ett bra tag. Systrarna spelar “A- och B-sidor från förra seklets soul och funk, blandat med en och annan baktung takt, glittrig disco och modern popdänga. It´s time for a Boogie Night!”

Gräddhyllans Vinylbar: Spin Doctors
Rock, pop och vansinnigheter spelas med kirurgisk precision!

Bar de luxe: Cilla-dilla & Linn-linn
Allas vår skimrande barkvinna och dj-donna Cilla-dilla kommer efter denna helg att lämna oss för storstadens sus och dus. För att vi inte fullkomligt ska tappa hoppet bjuder hon och hennes syster Linn-linn en musikalisk avskedspresent från dj-mixern. De båda kommer att överskölja oss med syskonkärlek i form hiphop, electro och guilty pleasures!