The Amazing ÖPPET TILL 03!

Datum: Fre 20/02 2015
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr från kl 22. Öppet till 03 from denna historiska fredag – på såväl Kafé de luxe som Gräddhyllan! Alltså är entrén öppen till 02.30.

Kl 23: The Amazing
Det är idag tämligen sällsynt med band av The Amazings kaliber, en imponerande konstellation av enormt begåvade musiker. De som fått chansen att se bandet live kan vittna om just detta. Sedan 2009 har de redan hunnit genomföra flera turnéer i USA och Europa, bland annat som förband bakom internationellt erkända Tame Impala. De har även kunnat ses i världsberömda “David Letterman Show” och i getapuliens obyggd under förra årets Psykjunta.

Inom kort släpper bandet sitt fjärde album, “Picture You” och förväntningarna är minst sagt höga. Vad vi har hört så har de inte lämnat något åt slumpen, det låter helt enkelt fantastiskt!

Uppvärmning i underjorden: Dj Jazzhatten
Bakom detta dj-alias döljer sig en av de åtta visa människorna bakom festivalen Psykjunta: Daniel Larsson. Denne mogne yngling har också lång erfarenhet som klubbarrangör på Landet i Sthlm. Han kommer mellan 21 och 23 att värma upp våra öron och själar med ädla psykedeliska tongångar från dubbla grammofoner!

Underjordiska dansbanan: Mick Tålbot & Giftermålet
Efter konserten, strax efter midnatt gör dessa båda lokala musiker premiär i dj-båset. De utlovar musik från “Pulps Universum” till modernare klanger i “Kleerups Värld”. Det handlar alltså om pop i ett vitt begrepp!

Gräddhyllans Vinylbar: Optiker
En av stadens trevligaste optiker (de är faktiskt ganska många) har också ett brinnande intresse för musik från svunna tider. Provandes såväl syn som bågar kan du i hans butik längre ner på gatan avnjuta en väl vald vinylskiva. Denna kväll spelar han sina egna favoriter för er.

Välkomna så in i vassen, folk!