Jazzattacks

Datum: Lör 11/11 2006
Kostnad: 100 Riksdaler

Från spelningar på Manhattan via Hannover och Jokkmokk kommer dessa sju skånska ljukonstnärer äntligen till Växjö och intar vår scen! Under sin mångåriga bana har bandets medlemmar hunnit snappa upp ett vitt spektra av musikaliska intryck. I den dansanta jazzhiphop man levererar finns spår av alltifån calypso, rhumba, jazz, hiphop och reggae till rock och pop. Räkna kallt med att serveras en kokande gryta av rytmer och toner som får det att sjuda i både öra och dansben…
På bandets hemsida kan du lyssna in svänget och hitta en hel del annat fint: www.jazzattacks.com

”I det stora hela är JazzAttacks redan bäst i den svenska jazzhiphopklassen. Med en något mjukare produktion kommer de att dominera den på allvar.”
/Dagens skiva.com

”Men efter att ha sett JazzAttacks inta Skönsberg kan man dock börja fråga sig en annan fråga. Är det så att hela Skåne utvecklat en genetisk kombination av sväng och glädje som helt saknas i resterande svenskars DNA-bibliotek”
/Dagbladet nya samhället (Sundsvall)

Dj Magnus Roos, med gedigen erfarenhet från orkestrar som Los Muertos, Håkansson och Melody Club, är mannen som kvällen til ära bjuder upp till dans. Bered dej på en laddad resa från old-schoolhip-hop till hårdrock via disko med nedslag bland enstaka soulbitar och eurodiskostänkare!