Gay de luxe: Regina George + QueerQuiz

Datum: Lör 17/01 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

Fri entré till kl 23 (ej 22 som här felaktigt stod tidigare!), sedan 100 kr.

Vi bjuder återigen in till fest för öppensinnade människor av alla åldrar och slag!

20-22: Förfest med QueerQuiz
Aftonen inleds med en gemensam gemytlig uppladdning med glada priser i baren – på såväl mat som dryck. Se meny här. Kl 21 bjuder Gay de luxes egen ciceron Andreas Dahl in till QueerQuiz med frågor kring utvalda musikaliska stycken. Kom med färdigt lag eller alldeles på egen hand, så delar vi upp oss på plats. Flotta vinster blir det förstås också!

22-02: Klubb
Kafé de luxes källare förvandlas stegvis till en pulserande gayklubb med färgglad publik och sprudlande dj’s. Gay är som bekant ett annat ord för glad – så ALLA som gillar att vara glada gör rätt i att komma. Medtag ett öppet sinne och respekt för dina medmänniskor, så är glädjen så gott som bokad och klar.

+Underjordiska Dansbanan:
Som varje cineast redan förstått har dj-duon Regina George tagit sitt namn från favoritkaraktären i filmklassikern Mean Girls. Kollektivtjejerna Anna Ceder och Lianna Hallsenius som döljer sig bakom detta alias gav sig tidigare i höst sig an källarens dansgolv för första gången och lyckades fullkomligt vända upp och ner på detta!
Regina George vill helst inte utlova musik av någon specifik genre, utan kort och gott igenkänningsbara klassiker från alla möjliga musikstilar och årtionden. Duons mål är att få ner ALLA gäster på dansgolvets musikextas genom musik som får oss att le hela natten! Så måla tänderna i regnbågens färger och kasta dej ner i källaren!

Gräddhyllans Vinylbar: Isabella & Kenny
Servitrisabella tar av sin guldknäppta rock och skuttar i dj-dressen. Kenny lägger undan nålar och färg på Old Sailor Tatoo & knyter sina dj-kängor. Så plockar de ihop sina allra bästa skivor och möts vid våra grammofoner. Sedan ljuder det kvällen lång av varierad rock på såväl svenska som utrikiska!

Bar de luxe: Thompa & Timothy
T&T utlovar såväl svensk som osvensk hiphop uppblandat med diverse tongångar från den stora indiepop och -rockvärlden. T&T passar såväl till TT som GT och givetvis alkoholfria alternativ!

Välkomna så in i norden!