Sista Bossen + Dum i Huet▀

Datum: Lör 17/01 2015
Kostnad: 100 Riksdaler

Kvällen inleds med AW i källaren, 18-22. 100 kr från kl 22.

Två band som knockar dej med politisk & innerlig punkig rock på det exotiska språket skånska bjuder upp till gemensam drabbning!

Från källaröppning kl 18 tills dess att Dum i Huet står på scen bjuds skåne-inspirerad musik från skivryttarbåset som tas i bemanning av Mattias & Kajsa-Lina.

22.30: Dum i Huet
Gamla förstärkare, äldre gitarrer, snygga melodier och finurliga texter är tanken bakom Dum i Huet. En orkester som enligt egen utsago spelar skånsk idiotpop från Småland. Kvartetten har flitigt skapat rabalder i bygden under de senaste åren och ämnar så göra även denna kväll!

www.dumihuet.se

23.30: Sista Bossen
Så sent som i November i fjol släppte Sista Bossen sin EP-debut “Identitetskris”. Nu kommer de till Kafé de Luxe och räddar dig ur rådande vinterdepression med sin gränsöverskridande skumpunk. Stiftet på seismografen rycker till, en elva på Richterskalan. Pompeji kommer framstå som en viskning jämfört med detta!

Underjordiska Dansbanan: Dj Pepp & Pamp
Kvällens dj’s vid dansbanan blandar vilt populärmusikens alla sköna genrer helt utan att skämmas! Kring en musikalisk kärna av popmusik – såväl trallvänlig som skramlig fyller de på med en bra näve hiphop gamla oemotståndliga godingar. Och som alltid lägger Pepp & Pamp extra krut på att spela extra många fantastiska kvinnliga artister!

Bar de luxe: Hard & Ruussin
Även kvällens tredje dj-duo är tvåkönad! Hard & Russin kommer från barkanten att bjuda oss en kväll av ren och pur indierock & -pop. Om du gillar band som Gorillaz, The Knife, Llojd, Håkan Hellström & The Ark kommer du att älska detta dj-set!

Gräddhyllans Vinylbar: Vem & Vem
Bokarn har slarvat igen. Ingen alls är bokad att traktera de båda grammofonerna på Gräddhyllan. Om du/ni är rätt för jobbet, meddela honom här.

Hialöst välkommen!

Dum i huet

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder kan ses på Rockfoto.nu

Sista Bossen

Foto: André Larsson