Sköna Söndag: Cirkus Livet

Datum: Sön 21/12 2014
Kostnad: 0 Riksdaler

Välkommen till lågmäld konsert i salongen, fri entré!

20.00: Cirkus Livet
Cirkus Livet bildades i Malmö, september 2012 av två Växjösöner i exil. De beslutade att förgylla höstens dunkel med obskyr indievispunkpop och en blöt kväll i Malmös hamnområde med indian tribute som ledmotiv bokades replokal för låtsnickeri.

Något halvår senare värvades Uråsasonen och gitarrvirtuosen Karl-Wilhelm som trummis och den sista men ack så viktiga byggstenen lades på plats då den musikaliskt skolade Calle tog basen i hand. Cirkusen (då utan namn) var komplett!

Orkestern har sedan dess spelat in en singel och två EPs varav den senaste släpptes så sent som i våras. Här nedan kan den natursköna videon till titelspåret ‘Vackraste vägen’ avnjutas.

Söndag som det är bjuds ett avskalat akustiskt set perfekt lämpat till en gemytlig kvällsmiddag.

Bar-dj: Simone
Vårt mål är förstås att en dag göra Växjö så kul att alla sköna typer som lämnat oss till i första hand större städer flyttar hem igen. Simone är en hemvändare av det mer permanenta slaget som denna kväll ska göra sitt bästa för att locka hem andra mer tillfälliga home comers. Detta gör hon genom att spela rackarns trivsamma popskivor från den sekund kvällens gig är över till kl 01 på natten.

Välkomna!