Musikhjälpen de luxe: Regina George mfl

Datum: Lör 13/12 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Som vanligt häng i källaren från kl 18, med fri entré och “Glada Timmen-priser”: i baren. Från kl 23 kostar det 100 kr.

Denna kväll kommer vi att på olika sätt försöka locka av er så mycket pengar som vi bara kan. Som vanligt tänker ni väl då. Men nej – denna kväll går vi minst ett steg längre i jakten på era prasslande små vänner. Och när vi lurat de av er lägger vi själva lika mycket till!

Alltså i klarspråk: All dricks som kommer in under såväl dagen som kvällen (kl 11.30-02) skänker vår älskade personal till Musikhjälpen i P3 – och dess viktiga kamp mot spridningen av HIV. När vi räknat gåvorna lägger vi från Kafé de luxe till lika mycket pengar till innan vi skickar det. Alltså ger varje krona ni skänker två kronor till insamlingen!

Vi drygar ut kassan ytterligare genom att fullkomligt bryta mot vårt vanliga anti-önskningsreglemente och låta er önska låtar hos alla kvällens dj’s – såväl i källaren som på Gräddhyllan (som alltid bara vinyl) & i baren på Kafé de luxe. Och priset? Ocker handlar det om – minst 100 kr för att önska en låt. Vilket innebär att 200 kr går till Musikhjälpen.

Detta kommer inte bli billigt, så töm såväl madrass som sparbössa och fyll fickorna med KONTANTER inför denna kväll!

Underjordiska Dansbanan: Regina George
Som varje cineast redan förstått har dj-duon Regina George tagit sitt namn från favoritkaraktären i filmklassikern Mean Girls. Kollektivtjejerna Anna Ceder och Lianna Hallsenius som döljer sig bakom detta alias gav sig tidigare i höst sig an källarens dansgolv för första gången och lyckades fullkomligt vända upp och ner på detta!
Regina George vill helst inte utlova musik av någon specifik genre, utan kort och gott igenkänningsbara klassiker från alla möjliga musikstilar och årtionden. Duons mål är att få ner ALLA gäster på dansgolvets musikextas genom musik som får våra läppar att le hela natten! Så smörj på ditt bästa serat och kasta dej ner i källaren!

Gräddhyllans Vinylbar: Dj Pampas
När Dj Pampas tar plats bakom skivspelarna kan vad som helst hända. Med ren kärlek som enda rättesnöre blandar detta dj-fenomen högt och lågt, brett och smalt som om ingen morgondag finnes. Och räds inte att komma utan kavaljer – Dj Pampas är aldrig sen att kasta sig ut i viga skutt på dansgolvet!

Bar de luxe: Balkan Muzic Outlet
Förra onsdagen gav oss Tage Teknik & hans ständige vapendragare Mr Mehmedovic ett smakprov på hur det kan låta och kännas när Kroatiskt temperament möter nordiskt lugn vid dj-mixern. Denna kväll utlovar radarparet att blanda och ge av samma glada musik de älskar: pop, hiphop, disco & balkan. Men allra främst kommer de att sälja sina musiksjälar till dej och de andra gästerna – och spela just den låt du önskar för en spottstyver. Och pengarna? De dubblar vi upp från krogens kassa och skickar till musikhjälpen förstås!

Välkomna!